Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lyssnar utan att höra

 

 

du bor i en fristad
nära min fantasi
lever av drömmar

vi söker kärleken
i en lek utan verklighet
där ögon är stängda
och hjärtan talar

men jag lyssnar utan att höra




Fri vers av kath
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-01-23 08:33



Bookmark and Share


  karenina VIP
jag blir rörd när jag läser denna för den är så vemodigt vacker...
kärlek och längtan till någon som finns men som inte är nära.
2006-01-23

    ej medlem längre
Ahh, det här är bara sååå bra:

du bor i en fristad
nära min fantasi
2006-01-23

  Daniel_78 VIP
jag gillar de två huvudstyckena, speciellt det andra,
i en lek utan verklighet, där ögon är stängda.
slutraden känns lite för formell eller vanlig.
för mig är texten komplett utan den, men
den förmedlar kanske inte samma mening då .
2006-01-23

    Agnieszka
så väldigt melankoliskt att läsa. som om man vore fångad i någon slags tomhet.
2006-01-23

  Hans w-art Westlund VIP
vad sorglig den var.. jag tror du hör, om du vill...
2006-01-23

  Rachel Roth
låter som en gåta...
en sådan där finstämd
med undertoner
2006-01-23

  rebecca d VIP
men jag lyssnar utan att höra


poeten hör väl hjärat..men inte verklighet..kallas selektivt hörande..:))

du bor i en fristad nära min fantas...fin metafor för det man annars inte tillåter sig...
2006-01-23
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath