Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
annelie


Varför ?

Varför såg du inte henne?

Varför tar man inte hand om varandra när man är här på jorden .
Men när någon dör då såg du henne som du hadde.

Nu duger det att ha din förlovningsring på dig .

När hon var i livet så hade du inte det. Varför gör du det nu.

Varför beklagar du dig att hon dog.

Du kunde ha uppskattat henne mer och brytt dig om henne och åkt till henne då skulle hon ha levt en idag.

Man har ett liv och det ska man ta hand om och vårda varandra och bry
sig om sina närmaste och sina vänner.

Livet är så kort det kan ta slut på en cekund.

Lev och njut av livet som du har och vårda och älska .

Livets gåta är älska, glömma, och förlåta.





Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-08 18:13



Bookmark and Share


  nalltuss
En bra och välskriven dikt om att levande varelser är svårare att vara med än döda ting
2012-02-10

  Ninananonia VIP
Fina tankar... :)
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP