Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På det ljuva (S)extiotalet

 

som också kan skrivas

SEXtiotalet

såddes

”Ropen skalla

dagis åt alla”

för att alla skulle få leka

och ingen behöva vara vuxen

idag får vi skörda frukterna av

det idoga demonstrerandet

På tvåtusentiotalet

har alla skallats

och nu ropas

heltid åt

alla




Fri vers av Vici
Läst 668 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-09 19:01



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Högst aktuellt och välskrivet.
2012-10-28

  anits VIP
Så viktigt och sant skrivet
2012-02-15

  Bibbi VIP
Så viktig eftertänksamhet.
2012-02-11

  Ninananonia VIP
:) Ja dags att ge oss frihet... igen... det var roligare förr :) eller?
2012-02-10

    Amicus
Applåd!
Alla skulle med och dess frukter skördar
vi idag.
Varför inte max 75% åt alla - så vi hinner
med, det viktigaste, våra nära o kära!
Nu va jag duuummeeer - glömde bort det viktigaste
i livet - ARBETSLINJEN;)
2012-02-10

    Osannolika
Hurra !
2012-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Vici
Vici