Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

såg du den




den utsträckta tiden
- såg du den älskade ?
den som vilade så nära
nära avgrunder

eller var det möjligheter
jag vet inte svaret längre

det är en svag bris i kväll
och kylan väntar än




Fri vers av kath
Läst 539 gånger och applåderad av 10 personer
Utvald text
Publicerad 2012-02-14 20:22



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Så finstämd och fiiiin.
2018-03-24

    ej medlem längre
En beröring genom tid och rum, flyktig som en vind. Kanske finns den där än. Gillas mycket!
2018-03-24

  Daniel_78 VIP
vägen som går förbi
eller vinden som blåser förbi
och väntas att följas
2012-02-14
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath