Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
söker en form ... ha överseende :)


till dag






så försvann de
minuterna vi fann

din doft
kaffe och morgonens ljus

blandas till dag nu




Fri vers av kath
Läst 426 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-15 08:55



Bookmark and Share


  Vind
Den här tycker jag om...

Så fina övergångar i rad tre till fem, utöver
den förmedlade känslan.
2012-02-16
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath