Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där

 

 

en dag i det land som ger svaren
ingen lättnad i vinet jag dricker
och gapet mellan oss ökar
många spöken här

timmen är sen
låt natten gå
segla över havets svarta
finn fyren där sikten fortfarande är klar
och vi kan se våra ansiktens nakna önskan

nu då min längtan är blottad hud




Fri vers av kath
Läst 260 gånger
Publicerad 2006-01-24 08:33



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ahhhhh...underbart...strålande vackert...man blir alldeles yr
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath