Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KärleksDröm



Jag trånar din kärlek
din kropps svepande älskogskonturer
Ett kärleksbarn i överraskningsglädje
efter vilda nätters busiga repor

Ge mig en minut
för min dröm att sjunka
i Ögon som förändrat mitt liv

Låt bara min kropp
få sörja färdigt först




Fri vers av Ord
Läst 915 gånger
Publicerad 2006-01-24 14:10



Bookmark and Share


  kärleksbarn
åh ja, precis på pricken...åh.
2006-01-24

  Ord
Tack spamPippi !!

*känt efter* och tycker du har rätt !

*ändrar*.....bättre så här !

TAAACK !!

/ Crister
2006-01-24

  Propella
Oooooo.... *slutar andas*

Den här griper verkligen tag i mig, som så mycket du skriver. Det är ren dynamit, och jag faller hejdlöst och okontrollerat.
2006-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord