Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


Saker för kvällen

stå i duschen..stå på knäna och börja suga..
för den mannen ska man inte ens ljuga..
han ska på mina tuttar spruta en del..
ska njuta..därav inte fel..
vill känna den..inne..nu..
börja..lille du..

min vän..

ja, visst ska jag "putsa stången"..den var hård..sug..sug..puss..
lika trevligt som en skjuts..

ge den till mig..nu..spruta dom..nu..mm..slick..slick..
älskar din lilla "dick"..

du ska köra den djupt i min röv...mm..kåt..
inte för löst..det ska vara hårt...säg inte förlåt..

jag ska ha den..det vet du.."svarta muttan" är din..
även min..

min vän




Fri vers av anita VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-22 18:02



Bookmark and Share


  nalltuss
Du är modig du, det är så det pirrar i magen och hjärtat kickar igång när man läser denna dikt.
2012-03-17

  lodjuret/seglare VIP
Helt galen text, varför i duschen när man kan ta emot kvällen i bersån?
2012-02-22
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP