Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgenåd



Låt dig icke förledas av den svaghet du ser
vilseledas till tron att offret är jag
blottad min strupe och öppnad min blick

inför dig

Få äger styrkan att möta sin sårbarhet
färre har modet att visa för att hela

Vill dela din väg mot tårar
resa som oss genom blödande hjärtan
smaka av sältan hos ögons vigvatten
för att stå vid din sida

vid sorgenåd




Fri vers av Ord
Läst 425 gånger
Publicerad 2006-01-24 21:58



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Berör starkt!

Berör in i själen.
2006-01-30

  kärleksbarn
åh åh åh
tokbra!
2006-01-25

  Propella
Vackert och otroligt tröstande! Andas hopp och styrka och vilja att hjälpa till. Absolut din starkaste text hittills.
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Ord
Ord