Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, Erik, du tillför något i mitt liv.


Du tillför något i mitt liv

När jag trodde alla inte förstod mig,
dök du upp/ur nattmörkret,
där stod du med ditt oranga lockiga hår,
du som sa att det ordnar sig,
du som höll om mig när jag fällde tårar,
du tillförde något bra i mitt liv..

; Du tillför något i mitt liv.


Alla där ute sa att dom inte fattar,
att dom inte fattar vad vi får utav varann,
dom vet inte/att vi har ett speciellt band,
ett band som är osynligt för alla utom oss,
vi som är så lika som bär,
kanske inte i utseendet,
men vi båda vill skriva ur oss,
vi vill ha bekräftelse av varann..

; Du tillför något i mitt liv.


vi har våra skämt/vi förstår varann,
när dagen gryr tar vi den med nya krafter,
med nya andetag/nya hopp,
och när dagen slutar står vi alltid där,
glömmer världens grymheter bara,
du finns där vid mig..

; Du tillför något i mitt liv


Du glömmer allt för en skund,
du får mig glömma dom,
dom grymma människor,
du får mig le/du får mig glömma,
du finns där/kramar om mig..

; Du tillför något i mitt liv




Fri vers av Lilla trollet
Läst 560 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-25 23:20



Bookmark and Share


  Wretling
Anna, du finns bara inte i mitt liv, du ÄR mitt liv.
Varje gång jag träffar dej, som idag, inser jag att det är dig man ska tillbringa sitt liv med.

Denna text speglar så bra det som gör oss speciellt, " När jag trodde alla inte förstod mig,
dök du upp/ur nattmörkret "
Du förstår mig som ingen annan kan, inser vem jag egetligen är

Det finns inget härligare att vara vara med dej, känna dina andetag och glömma allt ont som du fölrklarar så bra här:
" och när dagen slutar står vi alltid där,
glömmer världens grymheter bara,
du finns där vid mig.. "

Anna, du äger mitt hjärta
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet