Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärleken berör

 

När kärleken berör inom,

 

inom,

 

inuti själen min,

 

inuti själen din,

 

sensuellt,

 

varmt,

 

djupt in,

 

i magiska oceaner av ljus,

 

just där och då,

 

 vistas vi,

 

evigt fastfrusna,

 

i tid och rum,

 

i minnen som aldrig förtvinar,

 

djupt in,

 

djupt in

 

i evigheternas evighet.

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-03-06 11:28



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart som kärleken
2012-03-08

  Let it go VIP
berör som kärlek bör
2012-03-07

    ej medlem längre
Så ska kärleken vara evig i varandra och aldrig ska den slås
i bitar utan evigt hålla samman.

Vackert!
2012-03-06

  issac.a.m
Gillar...
2012-03-06

    Birgersdotter VIP
Varmt och vist...det är ni...
2012-03-06

  La Magnólia VIP
Varmt och vackert skriftat ...
2012-03-06

  Johan Bergstjärna VIP
Härligt!
2012-03-06

    Ken Cassel
Så fint så!!!
Stora applåder!!!
:)

Kramar!
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP