Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som du

 

Jag var bräcklig då,

 

då när din hand famlade efter min i mörkret,

 

då när dina fingrar sökte min hud under täcken,

 

när stjärnljuset berörde mitt inre,

 

när ord inte bara var ord.

 

När blickar var allt som behövdes, 

 

djupt mörka, svarta av åtrå,

 

som kändes under huden, 

 

stilla, het, pirrande, 

 

även om jag blundade,

 

Ja, jag kände dig då, 

 

varm,

 

omslutande, 

 

och dina läppar ville brännmärka min hud,

 

sluka mig hel,

 

suga in mig,

 

i din blick av hetta och begär.

 

Ja, jag var bräcklig då.

 

Precis som du.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-06 11:43



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Varm, sensuell och vacker. =)
2012-03-07

    lory
värme o ömhet
2012-03-07

    ej medlem längre
- En stund av underbar mystik i kärleken, ej greppbart
men någonting så underbart.

Fantastisk.
2012-03-06

    ej medlem längre
Mjukt och varmt.
Sinnligt.
2012-03-06

    Birgersdotter VIP
Varm och sensuell
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP