Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säga

Du kan säga

det du vill

utan ord.

Du vet

jag känner

ändå.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-03-06 12:01



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Då är det skönt..
2012-03-06

    lory
mitt i prick..ordlös kommunikation ..ler
2012-03-06

  Murrey
Mycket bra översättning i ord...
som annars Alltid är lika svårt att beskriva,
just vad Känslorna säger...
2012-03-06

    Ken Cassel
Bra :)
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP