Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vet du?

Vet du?

Livet gör ont.

Inte bara nu.

Utan alltid.

Även när vi älskar.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-06 12:20



Bookmark and Share


  issac.a.m
så sant...
2012-03-06

    Birgersdotter VIP
..jo
2012-03-06

    lory
så klart ..innerlighetens kärna..
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP