Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berör

 

Naken sand under mina tår,

 

bar hud i månskenet

 

 

ögon som blickar,

 

hjärtan som viskar,

 

 

vill ha,

 

vill ha,

 

 

hand mot hud,

 

händer tar,

 

 

ansikte mot ansikte,

 

läppar som utforskar,

 

 

bar nacke lockar,

 

hår som blåser i vinden,

 

 

munnar som stönar,

 

kyssar som väcker glöden,

 

 

havet berör,

 

djupt,

 

 

djupt i de älskandes hjärtan.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-07 12:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Med fantasins förmåga
tas läsaren med i älskan
gott!
2012-04-01

    Birgersdotter VIP
Kärlekens magi
2012-03-07

    ej medlem längre
Härliga ord....
2012-03-07

    lory
ooooooo så helt magisk beröring av en ängel....ooooo
2012-03-07

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart Nina!
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP