Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under stjärnhimlen

 

En stjärnklar natt

under himlavalvet,

skälver jag under dina händers beröring.

 

En stjärnljus natt 

väcker du det vilda

det vilda i mig.

 

Det som brinner varmt

glödgande inom.

 

Det som lyser i natten,

när du viskar mig kärlekens ord

i ögonens djup.

 

Som Stilla havet

när det vaggar sig till ro.

 

Då vill jag älska dig, 

berusande som vågorna, när de slår mot klipporna,

vackert som skummet på ytan,

djupt som ravinerna i havsgravarna.

 

Så, så vill jag älska dig,

så som havet

när det älskar 

 under stjärnhimlen.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-08 00:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Välvaggigt bland havsvågor
2012-04-01

    lory
jag är berusad..hihi
2012-03-08

  Änglaögon
Vackert...
2012-03-08

  kirsti ylinikka VIP
Första tanken: "Passionen i ett nötskal!"
Vackert!!
2012-03-08

  Linda CH VIP
Mycket vackert, varmt och passionerat. Havet, stjärnorna och känslorna i samklang. Ett magiskt bokmärke!
2012-03-08

  Lars Hedlin
Betagande och passionerande.....
2012-03-08

  poetryGirl
som en vårstämning....
2012-03-08

    Birgersdotter VIP
...Som havet när det älskar under stjärnhimlen...
Lysande!
2012-03-08

    Shush
Vackert och berusande. Man dras med in i din kärlek.:)
2012-03-08

    Lars Gullberg
Mer än allt så vackert det är
allt som silver och pärlor och stoft

skriver du i natten

Tycker jättemycke om dina rader

Lars
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP