Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det söta

 

I en burk

längst              ner

finns            det söta

du                    vill ha

men                    du

man          måste

fylla på också.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-08 09:30



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Jo annars blir det tomgång...
2012-03-08

    lory
sötman är längst nere jippi
2012-03-08

  Lars Hedlin
JApp som biet som söker efter näcktar längst in i blomman...kram
2012-03-08

    ADI Nehlin
så sant, så sant..klokt skaldat
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP