Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av en underbar poetissa ADI Nehlin.




Slut?

Du började där,

i slutet 

och det kunde ha varit underbart

och det var det ett tag innan du också slutade

och jag började på nytt

och det kommer alltid nya börjor och nya slut

och en dag när jag sluter mina ögon,

är det finito även för alla börjor och slut,

men då kanske det kommer 

en ny början, 

en början som aldrig tar slut?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-03-08 09:54



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
en evig spiral...
2012-03-08

    lory
underbara tankar..evig snurrande
2012-03-08

  Lars Hedlin
Evighetens karusell......
2012-03-08

    ADI Nehlin
Tack snälla, underbart fyndigt och väl skaldat. Kram
2012-03-08

    Ken Cassel
:-))
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP