Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Accepterar?

Accepterar du mej,

som jag accepterar dej?

Gör du det?

Gör du det?

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-23 20:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
detta är en vacker
godvacker fråga
2012-11-27

  Lars Hedlin
En undran om .....
2012-11-25

  M M Mannheim VIP
Vet inte om den du tänker på, gör det. Men jag som läser det du skriver, gör det?
2012-11-24

  Rise Little One
Varför inte?
2012-11-24

    ej medlem längre
Ja jag tror det :) !!!
2012-11-24

  Federico Romano
Joo! Vi bör acceptera varandra exakt som vi är, men det är förstås svårt..
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP