Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu känner jag dig

Nu känner jag dig

nu

hur underbar du är

 

för jag andas dig

i en ljuvlig melodi

 

bitterljuv

ja

men ljuvlig

 

för din röst viskar mig ljuvlig inom

 

för dina ögon förföljer mig 

vart jag än går

 

du är här

du är där

ja du är alltid här 

 

i norr och i söder

i öst och väst

 

i stjärnorna jag ser om natten

i solen

i havet 

 

i luften jag andas

 

i sanden under mina bara fötter

 

kropp och själ

ande

 

i intet

i ovan

 

överallt

 

även där

i biet som flyger förbi mig

med honung

som lockar

 

i blommorna 

 

i människorna jag ser

 

även när jag blundar

blundar mig varm

 

ja överallt

 

över allt

älskar jag dig

 

 

 

 

 

 





Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-03-08 23:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Livsbejakelsens sköna hymn
2012-04-01

  Lars Hedlin
Härligt och underbart....
2012-03-12

  Anya VIP
Som ett kärleksbrev som postas om och om igen.
2012-03-09

    lory
fantastisk..min skrivarvän
2012-03-09

    ej medlem längre
Som en varm andedräkt mot kinden är dina ord.
2012-03-09

    ej medlem längre
Vilken go text.

Underbar!
2012-03-08

    Birgersdotter VIP
Varm och kärleksfull
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP