Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


Rött vin

En röd kardinal ifrån Rom
som var känd för att vara så from
han var ofta på snusen
för han tömde, den busen,
sin nattvardskalk tills den var tom.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-01-26 10:14



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den sparar jag i min mapp...absolut
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP