Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick


Spanarn

En rundlagd skribent ifrån Trosa
han gillade att sakta strosa
intill nudisternas strand,
stanna till där ibland,
att få inspiration till sin prosa.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2006-01-26 10:15



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Den här är superb!!!!
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP