Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärndjup

Jag känner

vita vingar

i natt

 

jag känner lust

lust som väcks 

 

för du väcker lusten i mig

i dina varma

 

hur du berör mig

försiktigt 

 

just så ömsint

som jag alltid vetat 

att någon kunde göra

 

så som du 

bara du

 

med ömhet

med glöd

 

i djupa ögon jag möter

stjärndjup

vandrar

dina händer över min kropp

 

du kryddar min hud

med din doft

och jag kan känna

hur den bränner

 

du värmer 

 

min själ

 

du värmer

 

i varje ord

 

du talar

 

din mun

säger mer än ord

 

den säger mig

 

att du älskar

 

att du älskar mig

 






Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-09 23:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
ord som berör själen.....
2012-03-12

    ej medlem längre
Innerligt och ljuvligt!
2012-03-10

  issac.a.m
vackert..
2012-03-10

  Rise Little One
Stjärnorna lyser alltid hos dig :)
2012-03-10

    Birgersdotter VIP
Du hittar alltid orden som
lockar värmer och berör
2012-03-10

    ej medlem längre
Kärleksdjup i stjärndjupens stigar, berör
du med orden.
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP