Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiska

 

Magiska toner

ljuder inom

ovan bergen

i himlen

 

blå

 

änglar

de faller inte

de svävar bara 

svävar

 

i stjärnstoft

precis där


i hjärtat

kämpar inte

emot

bara är

 


jag ger upp nu 

 

ta det

ta mitt hjärta

nu

 

vita vingar faller inte

 

de svävar

 

flyger upp

ut i rymden

gnistrar

exploderar

vackert

i fyrverkerier

 

och jag ser


 

stjärnljus

 

faller

faller

in

här

 

just

 

från ovan

 

allt du sa

säger du nu

precis som då

 

tårar fyller oceaner

och jag

jag älskar

 

du fyller mitt bröst

 

för du vet ju

att tillsammans skimrar vi

i himlen

blå

 

just där 

när vi svävar

och du berör

berör

 

eld eld

du brinner

just så

här

i

inuti mig

 

och när jag hör dig

och när jag läser dig

 

vet du

vet du att jag längtar

som du

 

i din famn

vill jag leva

vill jag sluta mina ögon

för där är jag hemma

 

är

lite som att dö

och födas på nytt

i dina ögon

 

varje gång jag möter din blick

 

varje gång dina läppar snuddar mina

 

mm just så

 

nu

nu älskar jag

nu älskar jag

dig






Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-11 00:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
mmmmmm så härligt...tyckte om.....;)
2012-03-12

    ej medlem längre
Du förtrollar med dina ord.
2012-03-11

  Sofhia Wirström
fin kärleksdikt som berör.
2012-03-11

    Birgersdotter VIP
Orden och musiken grep tag i mig
och det blev ...Magiskt!!
2012-03-11

    Ken Cassel
Hihi :))
2012-03-11

    ej medlem längre
En mycket vacker kärleks dikt i nattens
sena timme.
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP