Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur

Min kärlek

i dina 

djupa

så vackra

ögon

magiska

jag ser

att du ser

och det betyder allt

jag viskar nu för du vet ju

att änglar talar samma språk

och att när en ängel älskar

så älskar hon förevigt

då vet du

hur

hur jag älskar dig

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-12 00:08



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
"när en ängel älskar

så älskar hon förevigt

då vet du

hur

hur jag älskar dig" så ytterst vackert formulerat!
2012-03-13

  issac.a.m
som en poetisk och magisk resa ..

Vackert skrivet..
2012-03-12

    ej medlem längre
Du skriver så det känns...så vackert...magiskt...
2012-03-12

    Birgersdotter VIP
Skön känsla
2012-03-12

  Lars Hedlin
En helt underbar beskrivning......
2012-03-12

  wildah
Vackert!
2012-03-12

    Ken Cassel
Antingen så är det en vas med riktigt hög hals eller så är det ett gittarfodral :))
Hihi
Och dikten ifråga
Helt okej!!

Kram på dig!
:))
2012-03-12

    ej medlem längre
söt! och kärleksfull
text
2012-03-12

  Rise Little One
vacker vas med fint innehåll
2012-03-12

  Änglaögon
vackert om evig kärlek...
2012-03-12

    ej medlem längre
Vacker i både ord och form
2012-03-12

  Silverstripe
Vackert skrivet och fint format!
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP