Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mirakel

Mirakel

 

jag ser dig

 

födas

djupt inom

 

varm och öm

mjuk och skön

ljuvlig

 

mirakel

ett glödande ljus inom

som skimrar

kärleksljust

inom

 

ja det är där och då

som kärleken vaknar 

 

ja det är där

miraklet sker

 

mirakel

varje sekund

 

när vi älskar

 

älskar

mirakel

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-03-12 23:30



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-03-13

    Birgersdotter VIP
Kärlek gör mirakel...
2012-03-13

  mickech
Ninna.....kärleken är ett mirakel!
2012-03-12

    AA VIP
Fina mirakulösa ord. Det behövs kärlek i denna onda värld.
2012-03-12

    ej medlem längre
Hela din text är ett mirakel....ljuvligt!
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP