Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Jörgen Jalmo

och Majvi ett fantastiskt medium

 




Dockar

Jag dockar nu

nu

i min egen rymdstation

flyger högt högt

 

 

det finns

en sida hos dig 

som jag älskar 

 

men du

jag älskar faktiskt

alla dina sidor

 

och när jag möter din själ

där i djupet av ditt vänstra öga

känner jag den djupaste lycka

jag blir hel

när våra själar möts 

jag blir lycklig 

lycklig

och min själ får ro

ro när den möter din själ

vi kommunicerar i hjärtat

och jag och du vet

vet precis

ja 

jag vet vem du är

och du du vet vem jag är

och du

Jag dockar nu

nu

i min egen rymdstation

flyger högt högt

ända in i himmelen

och du

det är så vackert här

stjärnklart

och jag andas

andas igen

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-13 18:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldockat gott
2012-04-01

    lory
nice,nice min vän...ler
2012-03-16

    ej medlem längre
Gillar brytningen i dikten.
Bra klös i den! Dessutom är den vacker.
2012-03-13

    ej medlem längre
du, den är så vacker!
kärleks-och uttryksfull, jag sällar
mig till alla stjärnorna när vi blickar
ner över dig, och din rymdstation!
Tack söta!
2012-03-13

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart Nina!
2012-03-13

    Ken Cassel
`Ler sött´:-)
Och skrattar gott...
2012-03-13

    ej medlem längre
Vilken skön resa...
2012-03-13

    Birgersdotter VIP
Underbart få landa i en älskad själ
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP