Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är där din själ bor...




I ditt vänstra öga.

Det är lätt

att leva

med djupsyn

i ditt

vänstra öga

det är där

där din själ bor

jag känner

dig nu

nu

när vi blir ett

jag ser din själ

den är vacker 

med vingar

inom

djup visdom

 

den är

samhörighet

lugn och vacker 

och jag känner igen dig

och jag känner dig

och jag känner

att jag

älskar din själ




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-13 18:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ja, där bor mångas själar,
texten är vacker och helar..
2012-03-14

    Birgersdotter VIP
Vacker själ som skriver vacker text
2012-03-13

  Rise Little One
en vacker själ med vingar.... så fint
2012-03-13

    ej medlem längre
Så vackert...
2012-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP