Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga muffins

Bakar lyckliga muffins med dej

min finaste tjej

med solen i dina ögon

dans i dina fötter

och leende strössel på din läpp

njuter vi av den sötaste doften 

från chokladmuffins med fluff

och gulliga små pussar

från en överlycklig tjej

som älskar mej

det känns

mer än

okej

för jag älskar ju dej

min lilla tjej




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-15 17:14



Bookmark and Share


    lory
oh vad gott..nu blir jag sugen på bakning...sant..ler
2012-03-16

    Birgersdotter VIP
Mysigt..få mig minnas när min egen dotter var liten...
2012-03-15

  Marja-Liisa Koski VIP
Mysigt! Underbart umgänge och en härlig doft! Mums!
Kram!
ML
2012-03-15

    ej medlem längre
fika?
fint ju!
2012-03-15

  Rise Little One
starka band mellan mor och dotter :)
2012-03-15

    ej medlem längre
sann moderskärlek
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP