Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sol

Sol

glittrande

skimrande

ljus

 

lycklig

du är

är

 

som ett vattenfall 

av ljus

vacker

 

porlande

som bäckarna om våren

är

 

som ängarna

grönskande vackra

blommande

spirande

strålande

skönhet

du

är

 

 i de vackraste

färgerna

griper du tag

i mitt hjärta

 

för mig

lite närmare dig

 

 snuddar

vid mig 

 

en kort sekund

 

som varar

i en evighet

 

jag känner din hud

fortfarande

 

ja jag vet hur du känns

 

i mina celler

i mig

i

 

förstår du älskade 

 

du är älskad 

 

älskad av mig

 

och jag känner

 

jag behöver dig

 

sol




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-14 22:15



Bookmark and Share


    lory
love,love ,love
2012-03-16

    Ken Cassel
hi hi :-)
Solen en glittrande stjärna där uppe på himmelen...
2012-03-14

    Birgersdotter VIP
Varmt och solttörstande
2012-03-14

    ej medlem längre
Vacker och ljus poesi.
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP