Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla ögon

Idag smärtar du mig

inom

där

jag vill inte se

känna

dig

du känns så kall

och 

mina vener fryser

det känns som om 

kylan

försöker bygga bo 

inom mig

jag huttrar

och fryser

bara ryser

nej

jag vill inte känna dig 

idag

ditt hat

är inte mitt

så snälla 

lämna mitt hjärta ifred

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-03-14 22:27



Bookmark and Share


    lory
uh obehaglig känsla

men jag skickar dig dom varmaste kramar
2012-03-16

    ej medlem längre
så allt igenom kallt och smärtsamt
2012-03-15

  mickech
en berörande text du grep tag i mig!
2012-03-14

    ej medlem längre
Lät som rost i känsel-Systemet.

Hoppas det löser sig :-)
2012-03-14

    Birgersdotter VIP
Jobbigt..känner..
2012-03-14

    ej medlem längre
usch ja. såna kalla ögon
är otrevligt att bli attackerad av..
is, hårt och kallt.

hålla om sitt hjärta
i såna lägen bör man
va rädd om sitt egna.
den stund det gäller..

bra beskrivning..
hög igenkänning!
koncist.
2012-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP