Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Lycka

det är att gå 

bakom dig 

vid sidan om dig

framför dig

runt om

och lite snett ovanför

ja allt som är nära

nära just dig

det är

lycka 

lycka för mig

att vara

nära

dig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-03-15 17:20



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbart och härligt!
2012-03-15

    Birgersdotter VIP
= lycka..
2012-03-15

    ej medlem längre
Att vara lycklig tillsammans...
2012-03-15

    ADI Nehlin
så enkelt och så ljuvligt är det
2012-03-15

  Maj-Lis VIP
Ja, de är lycka
2012-03-15

    lory
ja och inget mer..ler
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP