Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda

Vad spelar det för roll

om du tycker så

och om jag tycker 

annorlunda

vad spelar det för roll

att vi inte tycker lika

jag tycker om dig ändå

och vi kan lära av varandra

just det vi inte förstår

vi kan lära oss att tycka om det som är

annorlunda

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-03-15 17:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra.....
2012-03-19

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker vishet satt på pränt. =)
2012-03-16

    lory
bara man möts i varandras olikheter...fint
2012-03-16

    ADI Nehlin
klokord
2012-03-16

    hver=gufa
Bra Nína.

" Við getum lært að þykja vænt um það sem er öðruvísi"

mvh. gufa
2012-03-15

    Birgersdotter VIP
Just det och hör sen....
2012-03-15

    ej medlem längre
Tänkvärda är dina ord...
2012-03-15

  Rise Little One
det är lätt att säga Nina :)
2012-03-15

    ej medlem längre
att vidga sina synsätt . . .
2012-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP