Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie


Sex på stranden

Tänk vad skönt det är att ha en het stund tillsammans med den man älskar
och tycker om.
Passionen flödar och vi blev blöta.

Jag tar på din snopp och stoppar i den i min grotta.
Vi blev upptäckta och vi sprang till vårt till vårt hemliga ställe.
Vi forsätta att älska med varandra där.

För passionen fans och glöden lika så.
Vi prövade misonären och du kom nära min g punkt och mitt illvrål kom.

Det gick för oss och du slickade i min grotta.
Jag tog min hand och tog din snopp och gjorde det skönt för dig.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 627 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-16 09:04



Bookmark and Share


  Lars E Jönsson
Låter skönt och är det också, vackert skildrat i sin råa ton
2012-10-10

  nalltuss
Ett koncentrerat urval av dina bästa sex-ord: ta hand om.....göra det skönt för.....g-punkt.....snopp.....illvrål.....med flera
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP