Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie


Så vill stjärnorna

Lyssnar man till den texten sä är den helt enkelt en kanon bra text.
Det finns dolda och djupa budskap.'

Till exempel : Se på mig , jag står här framför dig. Och det som händer nu känns som magi ,Rör vid mig. Vårt hjärta stilla sig i all enlighet finns bara du.

Sen forsätter den. Så vill stjärnorna så vill gudarna ,högt där ovanför blev det bestämt.

Att jag älskar dig som du älskar mig, Du vet änglarna att det har hänt.
Gå in på den låten och njut. För jag trallade den när jag gick i det fina vår solen.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-16 11:32



Bookmark and Share


  nalltuss
Exempel på hur jag vill ha en diktkommentar, även om låtskrivaren inte är poet-medlem vad jag vet. Inget sånt där "jag förstår hu det känns"-tjafs.
2012-03-17
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP