Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning

Skymmning

i dig ser jag ljuset

möta mörkret

 

i dig ser jag

sista strålen av mörker

bli förvandlad

till liv

i kärlek

 

kärleken

som när jag älskar 

i mitt varma bröst

 

så känner jag dig

så känner jag

dina sköna ord

som ekar inom mig

 

jag kan höra tonerna

inom mig

 

hela natten viskar våra namn

skriver dem i stjärnskrift

lyser dem

på vår himmel

 

där är du

och där du är

är också jag

 

bevarad i mitt hjärta

som jag i ditt

i varje andetag

 

famnar om

jag dig njuter

älskar dig

ömt

 

precis så

som du vill

bli älskad

 

och visst vet jag

precis det du önskar

 

hela natten är vår

som stulna ögonblick

sommarvindar värmer

inom


 

din hud väcker min

och min väcker din

och när vi möter gryningen

i dimmorna

berusade av kärlek

sida vid sida

på en bädd av blommor

i den våta daggen

som befriar mina fötter

ger du mig liv

som räcker

till nästa skymning

 

tårar faller ned för min kind

för jag vet

vi måste skiljas snart

din hand släpper taget om min

jag saknar dig redan

älskade

jag saknar dig 

och det gör ont

 

ett mjukt farväl

seglar fram i horisonten

du smeker min skugga 

som jag smeker din

visst vet vi 

men snart väntar jag
på skymningen 

och skymningen är vår

vacker i kärlekens färger

 

då finns det tid att älska

älska i skymningslandet hela natten 

ända in i gryningstimman

dag efter dag

 

där

i skymningen vaknar våra själar

till liv 

ett liv

i renaste kärlek

 

lysande

som tusen stjärnor tindrar

tonvackert kärleksfullt

underbart

i evig tid









Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-03-16 17:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Som vanligt mycket bra....
2012-03-19

    Birgersdotter VIP
Böljande vackert och fyllt av kärlek
2012-03-16

  Rise Little One
"ett mjukt farväl

seglar fram i horisonten

du smeker min skugga

som jag smeker din

visst vet vi "

Ett sätt att säga farväl med stil...
2012-03-16

    Ken Cassel
:)
2012-03-16

  Anya VIP
Vackert och böljande.
2012-03-16

    ej medlem längre
opåkallad, så är
kärlekens känsla
den bara infinner sig
du skriver så fint..
2012-03-16

    lory
helt underbart vackert
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP