Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://youtu.be/ydZDQM-lDQM

Thunderstruck inspirerad... av ACDC   och Johan Proudlove...tack..

yeah.....




Åskladdad

 

Åskladdad

under dina fingertoppar

med blixtar i hjärtat

och åskan i min själ

här kommer min ande

här kommer min själ

laddad

av dina heta ord

vi älskar

 

Åska

mullrar

slår ner

blixtar i ögon

som träffar i hjärtat

så känner jag nu

hetta

blixtar 

10 miljoner volt

hetta

hetta

och dina läppar vet

var de hör hemma

din mun brinner

mot mina läppar

het

het 

hetta

åska

åskladdad

 

åskladdad

under dina fingertoppar

med blixtar i hjärtat

och åskan i min själ

här kommer min ande

här kommer min själ

laddad

av dina heta ord

vi älskar

nu

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-03-16 18:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så härligt skrivet....
2012-03-19

    ADI Nehlin
härligt!!
2012-03-18

  ULJO
En mycket briljant text.
2012-03-16

    Birgersdotter VIP
Blixtrande het
2012-03-16

    ej medlem längre
En fin text som blixtrar!
2012-03-16

    ej medlem längre
frånvaron av brytare,
motstånd var uppenbar!
vi kom att gömma oss
finna skydd ändå
för åskan
du mullrar, i fina
texter! tack
2012-03-16

  Johan Bergstjärna VIP
Totalt underbar dikt!
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP