Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korona

Korona

du attraherar mig

ett fenomen inuti

kanske inte bara där ute

på himmelen

utan även här

inom mig

djupt in

korona

du låter så ljuvlig

växelverkan inom 

du blir jag 

blir du

fysiskt

du förstår

induktionen

mytologiskt berör vi varandra

k-puls

blå jetstråle

ja du får mig att brinna 

sedan vakna

långsamt

njutningsfullt

bara vakna

i dina armar

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-03-16 19:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Passionen och hettan infinner sig...
2012-03-19

    ej medlem längre
Lågans eld ändrar till ett diminuendo.
2012-03-18

    ej medlem längre
härlig :)
2012-03-18

    lory
njutbart o vackert
2012-03-16

    Ken Cassel
Tjusigt! :))
2012-03-16

    Birgersdotter VIP
Fint
2012-03-16

    ej medlem längre
be carefull!
så fint
2012-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP