Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finner

Du finner

som jag

jag finner 

som du

mitt hjärta

i ögonens djup.

I ögonens djup bor själen.

i skalet vi lånar            en stund.

Men inuti förblir jag   densamma.

Som jag alltid                     har varit.

En vacker själ av ljus och kärlek.

En själ precis som du.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-03-21 19:32



Bookmark and Share


  annacecilia
Mycket vackert!
2013-11-03

  Lars Hedlin
JA just så
2012-03-28

  Linda CH VIP
Detta tror jag också på! Den eviga vackra själen av ljus och kärlek som vi alla är.
2012-03-22

    lory
ja..inga konstigheter,ren kärlek,rena själaband
2012-03-22

    ej medlem längre
vacker och innerligt om ett möte
2012-03-22

    Birgersdotter VIP
Ja precis så...
2012-03-21

  Nils Teodor VIP
Vacker
2012-03-21

    ej medlem längre
rekviem!
mässa för själar,
vackert!
2012-03-21

    ej medlem längre
En ljus och vacker själ har du.
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP