Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oceaner

Jag rör dig

med mina tårar

berör

i djupet

det salta

som havet

tala

när du talar

som de som älskar

talar

du till min själ

jag vill kyssa

så 

som man gör

när hjärtat

är 

och allt du är

berör

tala

med mig

med dina läppar 

mjukt ömsint

öppna mitt hjärta

med dina bara händer

omslut mig

varmt

i trygghet

vila med mig

på mjuka ängar

under solen

bara

fyll mig ömsint

vid havet 

där vi blir ett

i oceaner av kärlek

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-03-18 22:33



Bookmark and Share


    lory
bara en själ som simmar i oceanens djup kan känna så
2012-03-22

    Birgersdotter VIP
Måbraord
2012-03-19

  Lars Hedlin
Mästerligt....
2012-03-19

  Rise Little One
texten berör alla sinnen...
2012-03-19

  poetryGirl
innerligt
2012-03-19

    ej medlem längre
Skönhet är namnet på din text....skönhet.
2012-03-18

    ej medlem längre
Vackra ocean av kärlek vilar sig in i nattens sömn.
2012-03-18

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2012-03-18

    ej medlem längre
innerligt vacker...
2012-03-18

  mickech
Så öm, vacker och kärleksfull är din text att du berör in i själen. Bravo!
2012-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP