Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymd

I galaxernas galax

sprider du värme och ljus

in i min galax

du vet

den du ser

när du tittar mig djupt in

som jag gör 

i din

när jag svävar

in i kärlekens rymd

där tiden stannar gudomlig

i tempel av ljus

i rymden du är

själsvid

mm

du får mig att rysa

rysa av välbehag

när du sjunger så vackert

att min hud knottras

av din beröring

jag älskar när du viskar

när du viskar 

ord som strålar

i kaskader av ljusbågar

brinner brinner

så vackert

och bildar

ett hjärta av eld

som glöder samman

till guld

 för att min själ

känner din

som du känner min

inte bara i detta liv

jag älskar din själ förevigt

jag älskar din själ

förevigt




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-03-19 23:39



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Du lilla rymdblomma! Du sprider kärlek, värme och ljus som ingen annan och lika vackert som stjärnorna som tindrar i vår galax.
2012-03-22

    lory
det är en så stor strak sanning
2012-03-22

    Ken Cassel
Tjusigt, Nina! :))
Men någonstans där ute i rymden så lyser du med din frånvaro
Saknar dig, min skrivarvän

Kramar

Ken
2012-03-20

    ej medlem längre
innerligt vacker...
2012-03-20

  Lars Hedlin
Så levandes beskrivet..känsla och närvaro på hög nivå! :)
2012-03-20

    ej medlem längre
Houston calling!
på med silverskorna!
du gillar rymden,
härlig resa
2012-03-20

    ej medlem längre
Djup glädje rymd som strålar.
2012-03-20

    Birgersdotter VIP
Underbar kärleksglöd
2012-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP