Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland finner man den rätta

och då känns det bara

djupt in i evigheten.




När stjärnor älskar

 

 

När stjärnor älskar

leker de

tafatt

bland planeter

och himlakroppar

vackert lyser de

berusade

av magi

varmt

yra 

lyckliga

i en passionerad

himlafärd

i galaxer

eviga

när stjärnor älskar

blir de

just det

för evigt

eviga

lyckligt förälskade

i en evighet

hetare

än hetast

som

kärleken

ja just så

som

kärlekens magi

när stjärnor älskar




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2012-03-25 13:06



Bookmark and Share


  om en Siri
ännu en dikt som sänder massa kärlek. jag mår bra och blir glad av att läsa alla varma ord!
2012-03-28

  Lars Hedlin
Nära i själen..bra
2012-03-28

  Eva Langrath VIP
Sprudlande kärleksfulla ord
2012-03-26

  Linda CH VIP
Mitt hjärta gör små skutt när jag läser dessa vackra rader!
2012-03-26

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Underbart vackert skriftat. =)
2012-03-26

  F.
Du skriver alltid så hoppfullt och berusande om kärleken.
Framkallar leenden som stannar kvar.
Tack!
2012-03-26

  Lena Själsöga Keijser
läser
andas in dina ord

förs in i nattens stjärnmålning

den var och är vacker

den strålar i dina ord

tack att du skriver med din så vackra värme
2012-03-25

    ej medlem längre
Du skriver så vackert.
2012-03-25

    ej medlem längre
Tjusigt! Kan riktigt se det framför mig!
2012-03-25

    ej medlem längre
härligt vackra är dina ord...
2012-03-25

    lory
fina bilder vackra själ..texten är mer än sagolik
2012-03-25

  Piann VIP
En hyllning till din den vackra kärleken.
2012-03-25

  M.A.J.R
sensationellt :) bra skrivet
2012-03-25

  Anya VIP
Jag gör en saltomortal inombords när jag läser. Svindlande bland galaxerna.
2012-03-25

    Ken Cassel
Fint hihi :)
2012-03-25

    Birgersdotter VIP
Lyckan lyser i kapp med stjärnorna...
att ha hittat rätt
2012-03-25

  Änglaögon
Mycket fin text, fylld av kärlek, frihet, längtan och lycka.
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP