Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känner?

Känner du vinden?

känner du vinden 

i min själ

känner du havet

känner du havet som är jag

jag när jag älskar

känner du himmelen

känner du stjärnhimmelen om natten

den är jag och den är du

känner du sanden under dina fötter 

den är allt allt som vi delar

när vi älskar varandra

känner du solen

känner du solen i ditt hjärta

den är kärleken som jag känner

för dig

för dig älskade




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-22 17:43



Bookmark and Share


  R_M Grundström-Linder
Lätt och elegant skrivet och vackert!
2012-03-23

    ADI Nehlin
ljuvligt det låter
2012-03-23

    Birgersdotter VIP
Så vackert
2012-03-22

    ej medlem längre
känner likt,
en uppenbarelse!
så fint
2012-03-22

    ej medlem längre
Så vackert om kärleken.
2012-03-22

    lory
universums kärna i ditt varande..kärlek
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP