Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Famn

Famn

famntag

jag andas dig 

ljuvlig

som du är

glittrar du

i mitt vatten

i månljuset

jag vaggar dig

i drömmar

under den nakna stjärnhimlen

ja där blir vi gnistrande

i en stilla

ocean




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-03-22 17:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härlighet
2012-03-28

    ADI Nehlin
vackert
2012-03-23

    lory
drömlik och fängslande,samt magisk vackert..tvtb
2012-03-23

    Birgersdotter VIP
Magi
2012-03-22

  Linda CH VIP
Känslor av magi!
2012-03-22

    ej medlem längre
Dina ord gnistrar så vackert.
2012-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP