Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Journalerna på datorn har sina fördelar- men också risker. FAST... Vi KAN prata med patienterna, jag bara skojar. Men planeringarna fick ligga nere en dag, det är en hel del att hålla i huvudet som står i vårdplanerna. Sjuksköterskor skriver verklige


Datorhaveri

Hur vårdar man när datorn har lagt ner
och hur vet man att man ser det man ser

hur kan jag tro på patientens ord
och ge smärtlindring - Kan det bli mord?

Ska de verkligen få äta vad de vill?
Jag kan inte se hur det står till

med magen om den skötte sig igår
Jag vet inte alls hur de mår

Snälla Chang, laga datorn på nåt vis
innan middan- annars blir det VERKLIGEN kris.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-01-27 17:05



Bookmark and Share


  Rachel Roth
ja, utan datorn i sjukvården...står man sig slätt....
snyggt fångat!
2006-01-31

  alvan
Jag anar kaoset! =)

Allt är verkligen uppbyggt i dessa burkar!
2006-01-28

    Bodil Sandberg
Kaos!!!!Ja det blir det....när det blir datorhaveri...hur skulle vi klara oss utan???Fast det gjorde vi förut.....tänk hur tiderna ändras....
2006-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP