Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld

Eld

eld

slipar

mina ord

vassa

som pilar

skarpa 

varma i glöd

eld väcker min själ

min kärlek

ja

den är du




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-23 18:30



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fin
2012-03-28

  La Magnólia VIP
En låga att vara rädd om .. en låga som skänker värme ...
2012-03-23

    Birgersdotter VIP
Din låga ger bara värme
2012-03-23

    ej medlem längre
Det gnistrar om dina ord.
2012-03-23

    ej medlem längre
var rädd,
om lågan!
låt den brinna
alltid
fint ju LY
2012-03-23

  Nils Teodor VIP
Vacker
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP