Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad du är

Du är

någon

bortom ovan

någon vacker

någon skön

 

du är så vacker

i mina drömmar

både natt och dag

 

du är marken som vibrerar

du är luften som jag andas 

i varje andetag

 

du är vännen som jag älskar 

och behöver

 

jag är

du är

 

som blomman som behöver sitt vatten

sin sol

så behöver jag dig

min vän

 

då förstår du nog

vad du är för mig




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-23 18:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värme som sprids
2012-03-28

  Linda CH VIP
Lycklig är din vän...
2012-03-23

  Rise Little One
så ödmjuk är du alltid Nina :)
2012-03-23

    Birgersdotter VIP
jag blir varm av din närvaro och värme
2012-03-23

    ej medlem längre
ryser..
men vet!
ohh denna vår..
2012-03-23

  Tosca
Vackert!
2012-03-23

    Maryanne
Så fint, så vackert!
2012-03-23

    Ken Cassel
Fint, Nina! :)
2012-03-23

    ej medlem längre
Din fina text känns skör och mycket vacker.
2012-03-23

    ej medlem längre
vackert!
så fint, LY
2012-03-23

    lory
helt vackert .,..kärleken spirrar bland dessa rader....
2012-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP