Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solgud

Jag hör dig nu

sirener ljuder 

nära

väcker något

starkt

inom

bultar

spirar

inom

min glädje

trumma

sluta drömma

vibrera i styrka

vakna

vakna min själ

du vet

det

du vet

det du alltid har vetat

vakna

vakna inom

förstå

vem du är

sol

solgud 

du är en del

av mig

jag är en del av dig

vi är densamma

vi är solens gudar

du och jag

och vi behöver bara

älska

vakna

vakna min själ

du vet det

du vet

det du alltid har vetat

vakna

inom

förstå

vem du är

du känner det
 
inom
 
sol
 
solgud 
 
vakna nu
 
 vakna
 
i
 
det skal
 
som är du
 
men du är mer
 
du är mer
 
du är sol
 
solgud
 
och alldeles
 
alldeles
 
underbar
 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2012-03-24 18:07



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så fint.."APPLÅD"
2012-03-28

    ej medlem längre
Tack!
söta
2012-03-24

  Nils Teodor VIP
Härlig som en vacker soluppgång
2012-03-24

    ej medlem längre
jag kom att
älska ditt språk,
kärleken berusar!
Tack!
2012-03-24

    Birgersdotter VIP
Du skriver bara nya underbara solskatter hela tiden
2012-03-24

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2012-03-24

    ej medlem längre
mycket vacker är din tillbedjan :)
2012-03-24

  M.A.J.R
Som skönheten själv skrev denna text fint!
2012-03-24

    Ken Cassel
Vackert, Nina! :))
2012-03-24

    ej medlem längre
Dina fina text sprider sol i hjärtat.
2012-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP