Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kudde

En kudde kan ibland vara din bästa dejt
den går att krama utan krav
den låter dig vila emot
du kan vara ledsen och den bryr sig inte om ifall dina tårar blöter ned
En kudde kan värma dig
en kudde gör att du är lite mer bekväm

en kudde ljuger inte för dig
du behöver inte undra om kudden vill ses igen
du behöver inte vänta på ett samtal
den ringer dig inte full mitt i natten
den låter dig vara dig själv
den bryr sig inte hur du är klädd
den blir inte svartsjuk ifall du har fler kuddar

men en kudde kan aldrig ersätta just dig
men ibland
kan vi väl vara en kudde för varandra?




Fri vers av Nikolai Jungsin VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-25 15:04



Bookmark and Share


  Filosofen2
En vän vän finns då du behöver den, inga krav, inga besvikelser, bara kärlek som delas mellan vänner.

En kram kan styrka, en axel kan trösta, lika så ett par öron som fångar ångestens rop.
2012-03-29

  M.A.J.R
MEN om kudde verkligen kunde tänka så skulle det vara as kul om den var raka motsattsen :P

iaf är det en fin text...bara svåra ord som är fylld av styrka
människor kan inte vara kuddar för varandra det är en svårighet

iaf bra skriven text
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP