Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

Tiden är vilse

gömmer sig bakom molnen

för himlen är blå 

på andra sidan

jorden

men här är det natt

och stjärnklart

och i djupet ser jag rymden

långt bort 

men ändå alltid

nära

och jag är bara tidvill

vet ej mer

bara natt och dag

kommer och går

det enda jag vill

och önskar

är att andas i dina lungor

nudda dina läppar med mina

försiktigt

du vet som änglar gör

när de möts och ser för första gången

in 

in i den andres rymd

ja vi är rymdfarare

du och jag

i tiden

evigt eviga

ser du mig nu?

för jag vill

att tiden vill

det jag vill

och det jag vill

är att älska och älskas av dig

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-03-29 21:52



Bookmark and Share


    lory
fantastisk vackert som alltid
2012-04-01

  Hanna Mari Wallin
ryser av välbehag så vackert skrivet om kärlekens oumbärliga kraft

applåder...
2012-03-29

    AA VIP
Vackert. Hoppas du får det du vill.
2012-03-29

  Lena Själsöga Keijser
upplever vacker
strömmande rörelse

vacker
2012-03-29

    Birgersdotter VIP
Varmt och kärleksfullt
2012-03-29

    ej medlem längre
Jag älskar dina texter.
2012-03-29

  Rise Little One
Önskar att du får det du vill Nina.
2012-03-29

    ej medlem längre
dockar snart!
2012-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP